In 2006 studeerde ik af als Arbeid en Organisatie psycholoog aan de Universiteit van Amsterdam. Mijn afstudeeronderzoek en scriptie gingen over creativiteit en innovatie bij probleemoplossend gedrag op de werkvloer.

Ik werkte als consultant voor een personeelsadviesbureau met als opdrachtgevers Dienst Justitiële Inrichtingen en de Gemeente Rotterdam. Tegenwoordig geef ik trainingen en coaching gericht op het persoonlijk ontwikkelingsproces, loopbaanadvies en presentatietraining. Daarnaast verzorg ik teambuilding sessies en individuele coaching.

Ik zie veel overeenkomsten tussen theater en psychologie: bij allebei staat het observeren van het menselijk handelen centraal. In mijn werkwijze laat ik mij inspireren door de authenticiteit van mensen.

Schermafbeelding 2018-08-11 om 12.37.45Zoek je een manier om je creativiteit aan te boren of jezelf op een effectieve manier op je werk in te zetten? Of ben je op zoek naar je innerlijke drijfkracht, naar datgene waar je in je werk blij van wordt? Samen met Koen Kreulen lever ik unieke trainingen op maat voor bedrijven en organisaties.

In onze trainingen bieden wij tools voor iedereen. We zijn allemaal creatief, allemaal op onze eigen unieke manier. Wij helpen je om je in je kracht te zetten en creative potentie te ontwikkelen. Dat doen we door de aandacht naar binnen te richten: wat gebeurt er van binnen en waar word ik blij van? Maar ook door je energie naar buiten te richten: hoe treed ik op om mijn boodschap goed over te brengen op een groep, op mijn team, mijn collega of manager?

Onze trainingen bestaan uit oefeningen waarin ‘doen’ altijd centraal staat. ‘Fouten maken’ mag altijd, ‘het niet proberen’ niet.

Door onze uitgebreide ervaring op het toneel en op televisie zijn wij goed uitgerust om stress en spanning het hoofd te bieden. Wij zijn erin getraind om onder druk te presteren, om open te blijven en om ons kwetsbaar op te stellen. Om het publiek in onze ziel te laten kijken.

Onze ruime ervaring als trainer en trainingsacteur stelt ons in staat om lichaamstaal te ‘lezen’ en in te spelen op de behoeftes van onze deelnemers. Dit alles ter verbetering van jezelf.

All children are artists.The problem is how to remain an artist once we grow up – Picasso

Kijk ook op trainmetkoenendwayne.nl